Minden kategória
EN

Style Arts GRC homlokzati tok - Hongkongi Tudományos és Technológiai Egyetem (Guangzhou) Iskola

Közzététel ideje: 2022-09-09 Megtekintések: 12

A tudomány, a technológia, a kultúra és az oktatás fontos stratégiai támaszpontja a Greater Bay Area területén, a Hongkongi Tudományos és Technológiai Egyetem (Guangzhou) campus-építése mindig is nagy figyelmet keltett.

A Hongkongi Tudományos és Technológiai Egyetem (Guangzhou) projekt a guangcsoui Nansha körzetben található Qingsheng hub blokk északnyugati sarkában található, körülbelül 1.1 négyzetkilométeres egyetemi területtel. ) A nemzetközi tervezési főtanácsadói csapatot az „okos zöld campus” ihlette, folytatja a Clear Water Bay campus általános stílusát, és harmonikusan illeszkedik a környező természeti környezetbe.

Az egyetem formáját, funkcióját és törekvéseit ötvözi a fenntarthatóság és az eredeti ökológiai esztétika kombinációjával, a HKUST (Kuangcsou) campus kialakítása meghirdeti, hogy milyennek kell lennie egy egyetemnek a jövőben, és új mércét állít fel az egyetem számára. felsőoktatási közösség.

A Xinshang Art szerencsés, hogy részt vehet az iskola épülethomlokzati projektjében, amely a körülbelül 8,000 négyzetméteres projektterülettel rendelkező egyetemi épület GRC projektjének tervezéséért, alkatrészgyártásáért és helyszíni telepítéséért felelős.

A projekt homlokzata modern ívelt felületek.

Természetes bézs integrált GRC, a felület kő textúrájú, a művészi hatás vastag és finom.

Az egyetlen GRC díszterméknek magának az épületnek az ívelt formája mellett kecses íve is van, amely ritmust alkot a külső falon lévő üveg és fém vonalaival. A görbe kombinált alkalmazása növeli az épület általános eleganciáját és könnyedségét.

Cégünk a 3D-s modell építésszimulációval és a CNC numerikus vezérlésű gravírozási technológiával szisztematikus adatkezelést alakít ki, pontosan szabályozza a termék alakját és méretét, minimalizálja a hibákat, valamint biztosítja az épület homlokzatának vonalformájának simaságát és esztétikáját.